KARS / AKYAKA - 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu

75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu

DEMİRKENT KÖYÜ AKYAKA KARS 36780
Vizyon
İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli ve herkes, öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Velilerimiz, öğrenme sürecine aktif olarak katılsın ve bilinçli olsun. Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ve mutluluğunu yaşasın. Öğrencilerimiz, niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip olsun. Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye daha güzele ulaşmak için çalışsın. Okulumuzda, her davranış her olay her faaliyet sevgiye dayalı olsun. Okulumuzda, öğretenler ve öğrenenler kalite’ yi bir hayat tarzı olarak benimsesin ve uygulasın. Okulumuzdan mezun olan her öğrenci seçeceği mesleği ile ilgili yüksek öğrenim yapabilsin.
Misyon
MİSYON Öğrencilerimizin; *Kültürlü,çağdaş,demokratik, *İyi, ahlaklı, vatanına ve milletine yararlı, *Bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları, *Çalışkan ve başarılı, *Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları *Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilecek, *Ülke kalkınmasına katkıda bulunabilecek *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri
KALORİFERLİ
İL MERKEZİNE TREN VE MİNİBÜSLE RAHATLIKLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
YERLEŞİM YERİ KÖYDÜR.
İL MERKEZENE 60KM,İLÇE MERKEZİNE 3 KM UZAKLIKTADIR.